Zorg dat de MonChou en 100 ml water op kamertemperatuur zijn. Gebruik voor het beste resultaat de slagroom uit de koeling.
Leg het bijgeleverde velletje bakpapier op de bodem van de springvorm. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt de boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje MonChou kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop de 2 pakjes MonChou (op kameremperatuur) met een mixer op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg het water en de MonChoutaartmix toe en mix op dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg vervolgens de slagroom toe en klop dit op de middelste stand in 1½ minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaartmengsel over de kruimelbodem in de springvorm en laat de MonChoutaart vervolgens 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Week 3 gelatineblaadjes gedurende 5 minuten in koud water en knijp ze vervolgens uit.
Verwarm de mangoblokjes, het sinaasappelsap en de rietsuiker in een steelpan gedurende 5 minuten.
Pureer het mengsel met een staafmixer of in een blender. Verwarm nog eens kort. Zet het vuur uit en roer de gelatine door het mangomengsel. Laat in 45 minuten afkoelen tot kamertemperatuur.
Neem de taart na twee uur uit de koeling en versier met de mangogelei. Plaats de taart opnieuw in de koeling en laat nog minimaal 2 uur opstijven.
Opstijftijd: 120 Minuten
Rasp de witte chocolade en verdeel deze vlak voor je de taart serveert, over de MonChoutaart met mangogelei.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart