Leg het bijgeleverde bakpapiertje over de bodem van de springvorm en zet hier de rand op vast.
Smelt de boter in een steelpannetje, neemm de pan van het vuur en voeg hier de bodemmix toe. Schep goed om en stort daarna de bodemmix in de met bakpapier beklede springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel.
Doe 300 ml water, de kwark en de slagroom in een beslagkom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand goed door elkaar.
Voeg de taartmix toe en klop dit met de mixer op de laagste stand in 1 minuuut tot een glad beslag. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa.
Schenk het taartmengsel over de bodem. Laat de taart ten minste 2,5 uur opstijven in de koeling.
Opstijftijd: 150 Minuten
Snijd de chocolade eieren over de lengte doormidden en verdeel deze langs de rand van de kwarktaart.
Schep de passievrucht over het midden van de taart en decoreer met de parels.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart