Vouw de taartvorm (volg de instructies op de taartvorm) en zet deze op een plat bord.
Smelt 35 g kokosolie in een pannetje.
Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten kokosolie.
Bedek de bodem van de taartvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Zorg dat het fruit op kamertemperatuur is. 18°C - 22°C.
Tip: bij gebruik van diepvriesfruit, ontdooi het fruit in 2 minuten in de magnetron op 800 watt.
Doe de mango in een kom en pureer het met een staafmixer of snijd het in kleine stukjes. Voeg de kwark toe en meng het met een mixer met gardes op de middelste stand tot een glad mengsel.
Voeg de kokosmelk en de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 30 seconden goed door elkaar. Klop het daarna op de hoogste stand in 2½ minuut tot een luchtige massa. Voeg als laatste de proteïnepoeder en geraspte kokos toe en mix nog een keer kort door.
Schenk het taartmengsel over de bodem in de taartvorm.
Laat de taart op het bord ten minste 3 uur opstijven in de koelkast.
Snijd voor het serveren de rand los van de taart met behulp van een mesje.
Versier de kwarktaart eventueel met kokos en verse mango.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart