Bereid de Wolken cake volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Baktijd: 50 - 55 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Zodra de taart de oven uit komt moet deze goed afkoelen. In de tussentijd maak je de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje.
Snijd de taart horizontaal door en vul hem met een laagje botercrème. Bestrijk ook de buitenkant met een laagje botercrème.
Bestrooi het werkblad eventueel met wat poedersuiker. Rol de witte chocofondant uit tot een cirkel van ongeveer Ø 35 cm. Hiermee bekleed je de Vanille Wolken cake. Snijd de overtollige fondant eraf.
Doe de helft van de witte Cookie Icing in een schaaltje. Kleur dit met de voedingskleurstof naar keuze. Vul een spuitzak met de Icing en oefen hiermee op een bord of wat folie hoe je de krullen gaat maken. Houd hierna de punt van de spuitzak een stukje boven de taart en maak de sierlijke krullen.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart