Leg het bakpapier over de bodem van het rechthoekige bakblik. Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig
met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.
Voeg het water (50 ml op kamertemperatuur), limoensap en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaartmengsel gelijkmatig over de bodem. Strijk het glad voor een perfecte afwerking. Plaats de limoen MonChoutaart in de koelkast. Laat de MonChoutaartjes ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Haal de MonChoutaart uit de vorm en snijd de taart in 12 gelijke stukken. Decoreer de taartjes met de limoenen en wat rasp.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart