Leg het bijgesloten bakpapier op de bodem van de springvorm.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm met de kruimelmix. Druk stevig maar voorzichtig de kruimels aan met de bolle kant van een lepel.
Doe de 300 ml water (op kamertemperatuur 10-20 graden), de kwark en de slagroom in een kom en meng dit met een mixer met garden op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast. Indien oude verpakking: houd 400 ml water (op kamertemperatuur) aan en volg de bereidingswijze van de verpakking.
Schenk het mengsel over de bodem en laat de taart minimaal 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer de taart met het verse fruit vlak voor het serveren. Snijd alles in plakjes, stukjes en verdeel het royaal over de taart. Verdeel er als laatste wat munt over.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart