Smelt 60 g boter of margarine in een pannetje. Neem hierna het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Vul de glaasjes met de kruimel bodemmix met een laagje van ongeveer 1 á 2 cm dik en druk goed aan. Zet in de koelkast.
Doe 300 ml water (op kamertemperatuur), de kwark en de slagroom in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct uit de koeling.
Voeg de taartmix toe en meng dit met een mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel.
Klop het daarna op de hoogste stand in 2½ minuut tot een luchtig mengsel.
Verdeel een laagje fruit en kwarkmengsel over de glaasjes. En vervolgens weer een laagje fruit en kwark. Garneer de mango kwarktriffles met de limoenrasp en witte chocolade.
Opstijftijd: 150 Minuten
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart