Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Doe het mangosap met de kokosmelk (op kamertemperatuur) en de taartmix in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel.
Voeg de kwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast.
Schenk het taartmengsel over de bodem. Laat de Mango-Kokos kwarktaart ten minste 2 ½ uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 150 Minuten
Garneer de Mango-kokos kwarktaart eventueel vlak voor het opdienen met fijngesneden stukjes mango en gekleurde zachte parels.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart