Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor,
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Doe de boter in een beslagkom en mix met een mixer met gardes zacht en romig. (niet luchtig kloppen). Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de laagste stand door tot een glad beslag.
Bak de brownies gaar in ca. 40 minuten. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is, het geheel iets ingezakt is en de binnenkant nog licht vochtig is. Je kunt de brownie voor stevigere ijsjes 5 minuten langer bakken.
Baktijd: 40 Minuten
Als de brownie is afgekoeld snijd je deze in 8 repen. Steek de ijslollystokjes in de repen en leg 2 uur in de vriezer.
Opstijftijd: 120 Minuten
Smelt daarna de witte chocolade au bain marie of op 180 watt in de magnetron. Smelt het niet heel heet, daar kan witte chocolade niet tegen, dan wordt het weer heel hard.
Leg het zakje oranje glazuur in een kom met heet water gedurende 5 minuten. Kneed het zakje vervolgens goed door. Knip er een klein puntje van af en maak de drip decoratie. Strooi er eventueel nog wat gouden parels over.
Haal de bevroren brownies door de gesmolten chocolade en leg ze op een vel bakpapier zodat de chocolate uit kan harden. Eet smakelijk!
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies