Maak het cupcakebeslag zoals beschreven op de verpakking. Meng aan het einde 55 gram kokos door het beslag.Verwarm de oven voor.
Baktijd: 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Zet de vormpjes op een rooster of gebruik een muffinbakblik. Vul de vormpjes met beslag.
Bak de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze op een rooster afkoelen.
Maak de botercrème volgens de verpakking en voeg 30 gram kokos toe. Spuit mooie een mooie toef kokoscrème op de cupcakes.
Smelt het choco glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje.
Dip de cupcakes met de kokoscrème in de chocolade, laat even uitdruppelen. Strooi gelijk een beetje kokos op de zachte chocolade. Herhaal dit met alle cupcakes.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes