Plaats het rooster onderin de oven en verwarm de oven voor. • Leg bakpapier op de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de randen in met boter of bakspray (bijv. Dr. Oetker)
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Doe de cakemix, de eieren en de slagroom in een beslagkom en mix het geheel met een mixer op de laagste stand goed door elkaar. Klop het beslag daarna op de hoogste stand in 3 minuten luchtig en schep er 30 gram gemalen kokos doorheen. Verdeel de helft van het beslag over de springvorm en strijk het glad.
Bak de kokos-brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de kokos-brownies afkoelen. Verwijder voorzichtig de bakvorm en snijd de kokos-brownies in 6 stukken. Schep op elk stuk een lepel chocoladepasta en duw het wat uit. Bestrooi de stukken met de rest van de gemalen kokos.
Baktijd: 50 - 55 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Voeg de cacaomix en een eetlepel kokosmelk aan het overige beslag toe en klop het nog een halve minuut op de hoogste stand tot een egaal beslag. Schep tot slot de chocoladevlokken erdoor. Schep het bruine beslag op het witte beslag en verdeel het gelijkmatig. Schep het niet door elkaar.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies