Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de bodem van het rechthoekige bakblik.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in kom de MonChou (2 x 100g op kamertemperatuur) met een mixer met garde glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaart mengsel in verschillende schaaltjes en breng op kleur (zie kleurschema op de verpakking van de kleurstoffen).
Neem een eetlepel per kleur en doe steeds een eetlepel MonChoutaart mengsel op de bodem. Doe dit om en om zodat er een ‘patroon’ ontstaat. Doe dit tot dat alle kleuren op zijn.
Tik de vorm op het aanrecht zodat de bovenkant mooi glad wordt.
Laat de gekleurde MonChoutaart bites ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart