Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vet de muffinbakvorm zorgvuldig in en bestuif met bloem.
Mix de boter tot een romige crème. Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de middelhoge snelheid tot een glad beslag. Voeg de Chocolate Chips met een spatel toe aan het beslag en roer ze voorzichtig door.
Baktijd: 40 Minuten
Bak de mini brownies gaar in ca. 15-20 minuten. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is, het geheel iets ingezakt is en de binnenkant nog licht vochtig is.
Laat de mini-brownies afkoelen, houdt de vorm op z’n kop en tik ze voorzichtig uit de vorm.
Doe het beslag in een spuitzak en spuit het beslag in de vormpjes. Doe dit tot maximaal 2/3 van het vormpje.
Als alternatief, gebruik twee lepels om het beslag nauwkeurig in de vormpjes te verdelen.
Klop de zachte boter op de Laagste stand met de mixer met gardes in 1 minuut glad, smeuïg en zonder klontjes. Voeg de koude melk en de botercrème mix toe.
Mix het geheel ca. 1 minuut met de mixer met gardes op de Laagste stand door elkaar.
Ga met een Iepel over de bodem en de randen van de kom, zodat alle boter goed loskomt en door de crème gemengd kan worden.
Klop de massa in ca, 1 minuut op de hoogste stand tot een luchtige botercrème.
Doe de botercrème in een spuitzak.
Spuit een toef botercrème midden op een brownie en plaats de aardbei op deze toef. Spuit langs de rand en bovenop kleine toefjes. Bestrooi evt. met poedersuiker.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies