Smelt de boter in een steelpannetje. Roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bewaar de kruimelbodem voor garnering.
Doe 300 ml water, de kwark en de slagroom (250 ml) in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2 1/2 minuut tot een luchtige massa. Laat het mengsel opstijven in de koelkast.
Doe de slagroom (500 ml) en suiker (30 g) in een mixer met gardes en klop eerst op de laagste stand voor circa 1-2 minuten. Zet de mixer nu op de hoogste stand en klop totdat het een lobbige substantie heeft. (yoghurt dikte)
Verdeel in een grote glazen trifleschaal de chocolade cake over de bodem, vervolg met het kwarkmengsel, vervolgens een laag aardbeien taartvulling en eindig met de slagroom. Garneer met 1/3e van het achtergehouden kruimelbodem mengsel en de verse aardbeien en munt.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes