Spray of olie de springvormpjes in en bedek de randen met bakpapier.
Smelt de boter in een steelpan en meng dit met het zakje kruimelbodemmix. Bedenk de springvormpjes gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vormpjes circa 10 minuten in de koelkast.
Doe het water, de kwark en de slagroom in een hoge kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel.
Voeg de taartmix toe aan het mengsel en klop het met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa.
Schenk het taartmengsel over de bodem van de springvormpjes. Laat de taartjes hierna 2,5 uur opstijven in de koelkast
Opstijftijd: 150 Minuten
Rol het fondant uit tot een lap. Druk met een stekertje kleine rondjes uit het fondant voor de oortjes en iets grotere rondjes voor de neusjes. Spuit met de decoratiestift een klein driehoekje op de neus.
Bestrooi de kwarktaartjes volledig met de geraspte witte chocolade zodat de bovenkant compleet bedekt is. Druk de oortjes met behulp van cocktailprikkers in de taartjes en leg het neusje erop.
Plaats ten slotte de suikeroogjes op de taartjes en de ijsbeer kwarktaartjes zijn ready to serve!
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart