Doe de mix en een beslagkom en voeg 300 ml melk en 2 eieren toe. Mix het geheel met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar.
Klopt het beslag daarna 2 minuten op de hoogste stand tot een stevig, luchtig beslag.
Verhit een scheutje olie in de koekenpan en vet de uitsteker hartvorm aan de binnenkant in met beetje olie. Leg de hartvorm in de koekenpan en schep een lepel beslag hierin. Verdeel het beslag met de bolle kant van een lepel in de hartvorm.
Bak de pancake op een matig vuur eerst aan een zijde goudbruin. Haal voorzichtig met een doekje de hartvorm van de pancake. Draai de pancake om en bak de andere zijde ook goudbruin. Bak zo verder totdat het beslag op is, per kant bak je ongeveer 1 minuut.
Smelt de witte chocolade zachtjes in een schaal die op een pan met heet water staat. Zodra deze gesmolten is maak je met een lepel mooie strepen op de pancakes.
Maak de aardbeien schoon, haal het groene kroontje eraf en snijd ze door de helft. Leg deze bij de pancakes.
Vergelijkbare recepten
American Pancakes
American Pancakes