Leg het bijgeleverde vel bakpapier op de bodem van de springvorm en plaats de ring erover. Klik de vorm vervolgens vast.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Roer 2/3 van het zakje chocolate chips door de kruimelbodemmix. Bedek de bodem van de springvorm met de kruimelmix. Druk de kruimels stevig maar voorzichtig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe 300 ml water (op kamertemperatuur 10º-20º C), de kwark en de slagroom in een kom en meng met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct uit de koelkast.
Schenk het mengsel over de kruimelbodem en laat de taart minimaal 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 150 Minuten
Decoreer de taart voor het serveren met vers fruit. Snijd de aardbeien door de helft en maak hier een groot hart van. Vul de binnenkant op met de granaatappel pitjes en maak om het hart een rand van de bramen. ❤
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart