Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met olie.
Elektrische oven: 220 °C
Heteluchtoven 200 °C
Steek voor de pizza-topping met de uitsteker ongeveer 16 spookjes uit de plakjes kaas. Bedek de bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: ongeveer 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: ongeveer 180 °C
Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg 200 ml koud water en de olijfolie toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. Kneed het nogmaals met de handen een aantal keer goed door.
Bestrooi het deeg met bloem. Rol het deeg uit met een deegroller. Snijd/knip cirkels uit het deeg van ongeveer 15 centimeter doorsnede of gebruik uitsteekvormpjes. Leg het deeg op het bakpapier of op de ingevette bakplaat. Prik met een vork gaatjes in de mini pizza’s.
Verdeel de tomatensaus met de bolle kant van een lepel over de bodems. Leg een plakje salami op elk pizzaatje.
Baktijd: ongeveer 10 Minuten
Leg de kaasspookjes op de plakjes salami.
Baktijd: 6 - 8 Minuten
Bak de Halloween pizzaatjes in 10 min. gaar. Gebruik voor de ogen kruidnagel of zwarte komijn voor het serveren en griezelen maar!
Vergelijkbare recepten
Basis
Basis
Basis