Leg de cupcakevormpjes in de baktray. Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de cupcakevormpjes gelijkmatig met een volle eetlepel van massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vormpjes ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaart mengsel over de kleine vormpjes met een ijsschep.
Laat de MonChoutaartjes ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Verdeel over de Halloween Monchou taartjes de jam en druk hier een oogje in.
Vergelijkbare recepten