Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.
Verdeel 1 el pasta (speculoos , pistache, chocolade) per cookie over plastic folie. Dek dit af met nog een stukje plastic folie en leg in de vriezer om stevig te worden. Dit duurt ongeveer 30 minuten.
Voor 8 cookies met dezelfde vulling heb je ongeveer 120 gram van de pasta naar keuze nodig.
Doe de boter in een beslagkom en mix deze zacht met een mixer.
Voeg de koekjesmix en het ei toe en meng het geheel met de mixer met deeghaken tot een deeg. Meng de chocolate chips erdoorheen.
Rol het deeg uit tot een staaf van 20 cm en snijd deze in 8 plakken.
Pak een van de 8 stukken koekjesdeeg en druk het iets plat. Leg een stukje harde pasta in het midden. Vouw het deeg zorgvuldig om de pasta heen en zorg dat het goed dicht zit. Leg het vervolgens op de bakplaat. Herhaal dit voor alle stukken deeg.
Voor cookies met marshmallowvulling: Druk het deeg iets plat en leg een marshmallow in het midden. Vouw het zorgvuldig dicht en zorg dat er geen openingen zijn. Leg ze op de bakplaat.
Je kunt natuurlijk ook een mix maken en sommige cookies met pasta en andere met marshmallow vullen!
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de gevulde Chocolate Chips in ongeveer 10 minuten gaar. Let op: de koeken zijn nog zacht, als je ze uit de oven haalt.
Baktijd: 10 Minuten
Laat de koeken eerst 5 minuten op de bakplaat afkoelen, daarna nog 30 minuten op een rooster.
Vergelijkbare recepten
Koekjes
Koekjes
Koekjes