Verwarm de oven voor volgens de aangegeven temperatuur.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Vouw de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Mix de boter of margarine tot een romige crème. Voeg de browniemix en het water toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm. Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig.
Baktijd: 40 Minuten
Klop de boter zacht op de laagste stand met de mixer met garden. Voeg de melk en mix voor botercrème toe. Mix het geheel op de laagste stand ca. 1/2 minuut op de laagste stand door elkaar totdat de massa iets dikker wordt.
Ga met een lepel over de bodem en randen van de kom zodat alle boter goed loskomt
en door de botercrème gemengd kan worden. Klop de massa tot een luchtige botercrème.
Verdeel de botercrème in 3 bakjes. Voeg in het eerste bakje blauwe en gele kleurstof toe en meng tot een groene botercrème. Maak in het tweede bakje een oranje botercrème, door geel met een druppel rood toe te voegen. Maak de laatste botercrème paars door blauw en rood samen te mengen.
Verwijder de bakvorm van de brownie. Verdeel de botercrème in 3 spuitzakken. Spuit om en om de silhouetten van de spookjes op de brownie.
Leg het zakje Choco glazuur minimaal 10 minuten in een kom met heet water, zorg ervoor dat het goed onder water ligt. Kneed hierna het zakje glazuur goed door zodat de choco volledig gesmolten is.
Knip een hoekje van het zakje glazuur af en giet het chocoglazuur in een kommetje.Teken nu met behulp van een satéprikker, met het glazuur de oogjes en mond van de spookjes.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies