Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Plaats de margarine in een beslagkom en mix zacht en romig.
Voeg de browniemix en het water toe en mix, op de laagste stand en vervolgens nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot het beslag glad is.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm. Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig.
Baktijd: 40 Minuten
Breng ondertussen water aan de kook en giet het in een kom.
Leg vervolgens het zakje choco glazuur in de kom gedurende minimaal 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onderwater blijft.
Haal het zakje uit het hete water en kneed het zakje glazuur goed door.
Knip de bovenhoek van het zakje af en schenk het glazuur over de brownies en versier het met de regenboogfantasie sprinkles
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies