Bekleed de vorm met het bakpapier.
Smelt de boter in een pannetje, neem het pannetje van het vuur en roer de kruimelbodemmix erdoor gevolgd door 4 eetlepels chocolate chips.
Verdeel de kruimelbodem over de vorm. Druk met de bolle kant van een lepel de bodem aan. Plaats in de koelkast tot gebruik.
Giet de kwark, slagroom en water in een kom en mix op de laagste stand. Voeg de taartmix toe en mix het mengsel, op de laagste stand, gedurende 1 minuut tot een glad mengsel.
Klop vervolgens gedurende 2½ minuut op de hoogste stand luchtig.
Roer de passievrucht pitjes door het kwarkmengsel en schep het mengsel vervolgens op de kruimelbodem.
Laat de taart 3 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 180 Minuten
Snijd de kiwi’s in stukjes en de aardbeien doormidden. Verdeel het fruit over de taart. Snijd de taart in 12 gelijke repen. Genieten maar!
Vergelijkbare recepten
Gebak
Gebak
Gebak