Bereid het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Om er een chocolade cakeje van te maken, meng je een theelepel melk met de cacao en dit voeg je toe aan het beslag.
Snijd de frambozen in kleine stukjes (houd wat hele frambozen over voor de decoratie) en voeg de stukjes toe aan het beslag. Voeg daarna de chocoladekrullen toe. Vul de cupcake vormpjes voor ¾ met het beslag.
Bak de chocolade cupcakes in ongeveer 24 minuten gaar en laat ze daarna goed afkoelen op een rooster.
Baktijd: 24 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Bereid de Mix voor Luchtige Botercrème zoals beschreven staat op de verpakking. Voeg hierin eventueel ook wat stukjes framboos toe. Doe de botercrème in de spuitzak en spuit de toef op de chocolade cupcake. Decoreer met frambozen en poedersuiker.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes