Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de glaasjes gelijkmatig met de massa en zet de glaasjes even apart.
Doe 300 ml water (op kamertemperatuur, 10-20°C), de kwark en de slagroom in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor het beste resultaat kwark en slagroom direct vanuit de koelkast. Voeg de taartmix toe en meng het geheel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2½ minuut tot een luchtige massa.
Verspreid het kruimelmengsel gelijkmatig over de bodem van de glaasjes.
Doe het taartmengsel eventueel in een spuitzak of gebruik een lepel om een laagje kwarktaartvulling aan te brengen.
Leg op de kwarktaartlaag blokjes mango, passievrucht en stukjes verkruimelde meringue.
Breng nogmaals een laagje kwarktaart aan en maak deze laag af met blokjes mango, passievrucht en stukjes meringue.
Laat de eton mess ten minste 1 uur opstijven in de koelkast.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes