Smelt de 70 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de glazen gelijkmatig met de massa en druk dit aan met de bolle kant van een lepel. Zet de glazen ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou (200 gram op kamertemperatuur) met een mixer met gardes op de hoogste stand 1 minuut glad. Voeg de koffielikeur, wodka en espresso (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand in 1½ minuut tot een egale massa.
Voor een alcoholvrije variant, vervang je de 30 ml wodka + 40 ml koffielikeur door 70 ml water voor dezelfde heerlijke smaak.
Verdeel het Espresso Martini mengel over de bodem. en laat het toetje ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Bestrooi de helft van het espresso martini toetje met cacao en maak het af met chocolade koffieboontjes!
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes