Plaats het bijgesloten velletje bakpapier over de bodem van de springvorm en sluit de rand van de vorm hierop aan.
Smelt de boter in een steelpan. Neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met het kruimelmengsel en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vorm 10 minuten in de koelkast.
Doe het water (400 ml op kamertemperatuur) en de kwark in een kom en meng dit met de mixer met garden op de laagste stand door elkaar. Voeg een zakje kwarktaartmix toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa.
Verdeel het naturelmengsel door de helft. Giet het ene deel over de bodem en zet de kwarktaart 10 minuten in de koelkast.
Pureer de aardbeien en voeg dit toe aan de andere helft van het beslag. Meng dit met een mixer met garden op de laagste stand tot een glad aardbeienkwarktaart mengsel.
Verdeel de aardbeienlaag over de naturel laag en laat de duo kwarktaart ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Smelt de chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Verdeel de chocoglazuur beetje bij beetje over de rand van de taart zodat je het drip-effect krijgt (zie video). Verdeel tot slot de overgebleven chocoglazuur over het midden van de taart. Decoreer de nog zachte glazuur met rood fruit.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart