Bak de cupcakes volgens de aanwijzingen op het pak en laat ze na het bakken goed afkoelen op een rooster.
Baktijd: ongeveer 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje en kleur het blauw met druppels blauwe kleurstof. Doe de blauwe topping in de spuitzak. Zorg dat de topping onderin de spuitzak komt door te wrijven en daardoor de lucht eruit te persen. Dit om luchtbellen tijdens het spuiten te voorkomen. Zet de spuitmond aan de buitenrand van de cupcake. Zorg dat je met een hand de spuitzak omsluit en daardoor met die hand gelijkmatig knijpt. Spuit de topping aan de buitenrand als je weer bij het beginpunt komt, ga verder in de binnenring. Ben je weer bij dat beginpunt dan maak je de toef af door bij het bovenste toefje iets minder hard te knijpen en met het laatste wat uit de zak komt de toef licht aan te drukken en dan de zak los te laten.
Rol een stuk van het fondant uit tot een dunne plak. Steek daar de sterren uit en versier de blauwe toef met de sterren. Als laatste strooi je van de blauwe glittersuiker met je vingers losjes over de cupakes.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes