Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is. Haal de bakplaat uit de oven en plaats de Cupcakevormpjes hierop. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 175 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Doe de mix, de eieren, de melk en de boter in een beslagkom en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar.
Klop het met de mixer gedurende 1 minuut op de hoogste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag met 2 eetlepels of een ijsbolletjestang over de Cupcakevormpjes.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de cupcakes in ca. 22 minuten gaar. De cupcakes zijn gaar als je met je vinger licht op de cupcakes drukt en deze terugveert. Laat de cupcakes afkoelen. De cupcakes zijn nu gereed om te decoreren.
Positie rooster: Midden
Baktijd: ongeveer 22 Minuten
Klop de zachter op de laagste stand met de mixer met garden in 1 minuut glad, smeuïg en zonder klontjes.
Voeg de melk en de Mix voor de Botercrème toe. Mix het geheel ca. ½ minuut met de mixer met garden op de laagste stand door elkaar.
Ga met een lepel over de bodem en de randen van de kom, zodat alle boter goed los komt en door de crème gemengd kan worden.
Klop de massa in ca. 1 minuut op de middelste stand tot een luchtige botercrème. Vul de spuitzak met de crème.
Maak met de appelboor gaatjes in de cupcakes. Vul de gaatjes op met het strooisel.
Maak daarna mooie toeven door in het midden te beginnen. Draai een rondje erom heen en draai er nog een rondje crème op. Bestrooi de toeven met het strooisel.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes