Haal de bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier.
Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Doe 40 gram margarine in een beslagkom en mix deze zacht met een mixer met deeghaken.
Voeg de koekjesmix en ca. 25 ml (3 eetlepels) water toe en meng het geheel met een mixer met deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed het vervolgens met de hand verder tot een soepel deeg.
Rol het deeg uit tot een plak van circa 30 bij 20 cm, gebruik hierbij eventueel een beetje bloem.
Gebruik het bijgeleverde uitsteekvormpje om plakjes uit het deeg te steken en leg ze op de bakplaat, houd circa 1 cm tussen de deegplakjes.
Maak van de restjes weer een bolletje deeg en herhaal het uitrollen en uitsteken van de deegplakjes todat de bakplaat vol ligt en je circa 28 deegplakjes hebt.
Bak de koekjes in 15 minuten klaar op de aangegeven temperatuur in het midden van de oven.
Baktijd: 15 Minuten
Laat de koekjes vervolgens volledig afkoelen.
Doe 15 gram margarine in een beslagkom en klop het met de mixer met gardes glad en romig. Let op! Klop het niet te luchtig.
Voeg vervolgens de crèmemix en 5 ml (ca. 2 theelepels) water toe.
Mix gedurende 1 minuut op de laagste stand en vervolgens 2 minuten op de middelste stand tot een stevige crème.
Smeer met behulp van een mes of lepel een beetje crème aan de onderkant van een koekje, druk er vervolgens voorzichtig een koekje op om zo de perfecte Cookies & Cream te maken.
Smelt de witte chocolade au bain marie.
Hak de macadamia noten fijn.
Dip de afgekoelde koekjes in de chocolade en garneer met de gehakte noten.
Vergelijkbare recepten
Koekjes
Koekjes
Koekjes