Vouw de bakvorm volgens de instructies op de bakvorm, en zet deze op een plat bord.
Smelt 30 g boter in een pannetje. Neem het pannentje van het vuur en roer de inhoud van het zakje bodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met 2/3 van de bodemmix (110 gram) en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Houd de rest van de kruimels achter en plaats deze in de koelkast. Plaats nu het bord met daarop de bakvorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Doe de koude melk (300 ml) en de taartmix in een kom. Klop het mengsel met de mixer met garden op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa.
Schenk het taartmengsel over de bodem en zet de Cookie & Cream taart 5 minuten in de koelkast.
Verdeel na 5 minuten de rest van de kruimels over de taart en druk deze licht aan met de de bolle kant van een lepel.
Laat de Cookie & Creamtaart ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart