Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.
Doe de boter in een beslagkom en mix deze zacht met een mixer.
Voeg de koekjesmix en het ei toe en meng het geheel met de mixer met deeghaken tot een deeg. Meng de chocolate chips erdoorheen.
Verdeel het koekjesdeeg gelijkmatig over de bodem van de springvorm.
Leg een velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de randen in met wat boter.
Bak de taart in ongeveer 25-30 minuten gaar. Let op: de koek is nog zacht, als je hem uit de oven haalt.
Laat de taart eerst 5 minuten op de bakplaat afkoelen, verwijder dan de springvorm en daarna nog 30 minuten op een rooster. Na het afkoelen is de koek klaar om te versieren
Baktijd: 10 Minuten
Laat de taart eerst 5 minuten op de bakplaat afkoelen, daarna nog 30 minuten op een rooster.
Klop de zachte roomkaas op de laagste stand met de mixer met gardes in 1 minuut glad, smeuïg en zonder klontjes.
Voeg de koude melk en de botercrème mix toe, en mix het geheel ca. ½ minuut met de mixer met gardes op de laagste stand door elkaar.
Ga met een lepel over de bodem en de randen van de kom, zodat alle boter goed loskomt en door de crème gemengd kan worden. Klop de massa in ca. 1 minuut op de hoogste stand tot een luchtige crème.
Voeg een paar druppels gele kleurstof toe en mix totdat je de gewenste kleur hebt.
Doe de crème in een spuitzak met een spuitmond naar keuze. Spuit vervolgens mooie toefjes op de volledig rand van de afgekoelde koek. Versier met de Easter Party decoratie.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart