Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Haal de bakplaat uit de oven, bekleed deze met bakpapier en verwarm de oven voor.
Doe de boter in een beslagkom en mix deze zacht met een mixer.
Voeg de koekjesmix en het ei toe en meng het geheel met de mixer met deeghaken tot een deeg. Meng zowel de witte als de melk chocolate chips erdoorheen.
Rol het deeg uit tot een staaf van 20 cm en snijd deze in 8 plakken. Leg de plakken vervolgens op de bakplaat. Prik er een (ijs)stokje in en druk zacht aan
Baktijd: 10 - 15 Minuten
Plaats de bakplaat in het midden in de voorverwarmde oven en bak de Cookies Chocolate Chips in ongeveer 10 minuten gaar. Let op: de koeken zijn nog zacht, als je ze uit de oven haalt.
Laat de koeken eerst 5 minuten op de bakplaat afkoelen, daarna nog 30 minuten op een rooster.
Breng in de tussentijd water aan de kook en giet dit in een kom.
Leg vervolgens de zakjes glazuur in de kom gedurende minimaal 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakjes onderwater blijft.
Haal het zakje uit het hete water en kneed het zakje glazuur goed door.
Knip de bovenhoek van het zakje af. Giet de glazuur in een kom. Vervolgens dip je de afgekoelde koekjes voor de helft in het glazuur en bestrooi met de regenboogfantasie. Leg de koekjes op een vel bakpapier om af te koelen en het glazuur op te laten stijven.
Vergelijkbare recepten
Koekjes
Koekjes
Koekjes