Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vet de springvorm goed in en bestuif de binnenkant met bloem, of gebruik Dr. Oetker Bakspray.
Baktijd: ongeveer 30 - 35 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Doe de Biscuitmix samen met de eieren en het water in een beslagkom. Roer het geheel met een mixer met garden op de laagste stand tot een gladde massa. Klop het geheel op de hoogste (turbo) stand in 5 minuten tot een luchtig biscuitbeslag.
Voeg de gezeefde cacaopoeder toe en meng deze op de laagste stand in ongeveer 1 minuut door het biscuitbeslag. Vul de springvorm met het biscuitbeslag en verdeel het gelijkmatig. Bak de biscuittaart in ca. 30 minuten gaar.
Laat de taartbodem ca. 10 minuten afkoelen, verwijder de rand. Leg de taartbodem onderste boven op een taartrooster en verwijder voorzichtig de bodem. Laat de taartbodem goed afkoelen.
Maak de botercrème volgens aanwijzing op de verpakking.
Neem 90 g botercrème en meng dit met de chocolade pasta. Snijd de taart doormidden en vul deze met de chocoladebotercrème.
Bestrijk de bovenkant van de chocolade biscuittaart en het bovenste deel van de zijkant met de witte botercrème.
Smelt de Chocodip volgens aanwijzing op de verpakking.
Schenk de Chocodip op de bovenkant van de taart en strijk de chocolade een beetje naar de rand toe zodat de chocolade iets over de rand heen loopt. Zet de taart in de koelkast en laat de laag chocotopping hard worden.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart