Bekleed de springvorm met het bakpapier. Smelt de boter in een steelpan. Smelt de Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk het Chocoglazuur bij de boter in de steelpan. Voeg de bodemmix toe en roer het glad. Schep dit in de springvorm. Verdeel het mengsel met de bolle kant van een lepel gelijkmatig over de bodem van de springvorm. Laat de bodem in de koelkast afkoelen en opstijven.
Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik Griekse of Turkse yoghurt in plaats van magere kwark en slagroom.
Verdeel het yoghurtmengsel over de chocoladebodem in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Druppel de chocoladesaus erover en trek er met een mes krullen door. Laat de taart circa 3 uur in de koelkast opstijven.
Opstijftijd: 180 Minuten
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart