Mix de roomboter, poedersuiker, slagroom en vanillesuiker in 5 tot 7 minuten tot een mooie stevige massa.
Voeg het zakje Dr. Oetker Taart & Cake Vulling Choco toe aan de slagroomvulling en mix het door tot het mooi gemarmerd is.
Leg een vel bakpapier op een snijplank. Doe de slagroom truffel vulling in een spuitzak en maak kleine ronde toefjes/bolletjes op het bakpapier (of maak met twee theelepels kleine bergjes). Steek in elk slagroomvulling bolletje een cocktailprikker. Zet de bolletjes ongeveer 15 minuten in de vriezer.
Opstijftijd: 15 Minuten
Smelt de Chocodip volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg een velletje bakpapier op het aanrecht. Doe de cacao in een grote schaal.
Haal de truffels uit de vriezer en pak ze bij de cocktailprikker en haal ze door de gesmolten Chocodip. Laat de truffels even uitdruppen en zet ze in de schaal met cacao. Bedek de chocoladetrufffels met behulp van een lepeltje, helemaal met cacao en laat ze even in de schaal staan, totdat de chocodip hard is.
Leg ze daarna op het bakpapier. Draai dan voorzichtig de stokjes uit de Chocolade truffels en bewaar ze in de koelkast.
Vergelijkbare recepten
Basis
Basis
Basis