Verwarm de oven voor op 150°C.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 30 - 35 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 150 °C
Temperatuur heteluchtoven: 130 °C
Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het beslag in de vorm. Bak de cake 30-35 minuten in het midden van oven gaar.
Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.
Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de chocolade in de magnetron. Roer de chocolade goed door en schenk deze al roerende door de botercrème (let op dat de chocolade niet te warm is).
Haal de double chocolade taart uit de bakvorm en snijd deze door midden.
Verdeel de chocoladecrème over de bodem van de taart en leg de andere taarthelft er bovenop.
Bereid de chocolade ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de chocolade ganache een klein beetje afkoelen en roer af en toe door. De ganache is goed als deze wat dikker wordt.
Bestrijk de double chocolate taart met de chocolade ganache.
Versier de taart tot slot met de bloemetjes.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart