Verwarm de oven voor.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Klop de boter met een mixer in een beslagkom zacht en romig (niet luchtig kloppen). Voeg de brownie mix en het water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm
Bak de brownies in circa 40 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is. Laat even afoelen.
Verkruimel vervolgens de brownies en meng met roomkaas. Draai er balletjes van. Prik er een stokje in. Laat een uur afkoelen in de koeling.
Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Vervolgens leg je het zakje in de kom gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even door en het is klaar voor gebruik. Dip de brownie bonbons in de choco glazuur en decoreer met het strooisel.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies