Verwarm de oven voor. Maak browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe een laag van ongeveer 1 cm in de bakvorm(en). (Doordat je ook een bakvorm uit de Cheesecake verpakking hebt, kun je met deze hoeveelheid twee bakvormen vullen.)
Positie rooster: Midden
Baktijd: ongeveer 60 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: ongeveer 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: ongeveer 140 °C
Maak het cheesecakebeslag zoals aangegeven op de verpakking en voeg aan het eind een half bakje geprakte frambozen toe. Meng nog even goed door en vul de bakvorm(e) tot 1 cm onder de rand. Bak de brownie-cheesecake(s) in de oven.
Controleer na een uur of de brownie-cheesecake gaar is met een (saté)prikker. Afhankelijk van je oven moet deze misschien nog 10 min doorbakken. Zorg dat de bovenkant niet te donker wordt.Laat de brownie-cheesecake goed afkoelen.
Klop de slagroom samen met de Klop-Fix, de suiker en de frambozensaus stevig.
Doe de slagroom in een spuitzak met een grove spuitend zoals 1b of 1m van Wilton. Snij de brownie-cheesecake in vierkante blokken en spuit op elk blok een toef van de frambozenslagroom. Garneer de gebakjes met de overgebleven frambozen.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies