Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt 70 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter. Bedenk de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Verwijder het wikkel van beide pakjes MonChou en klop de MonChou met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg de champagne en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1,5 minuut tot een egale massa.
Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Smelt de witte chocolade en verdeel over een grote met bakpapier beklede plaat. Smeer dun uit met een (palet)mes en laat uitharden in de koelkast.
Breek de witte chocolade in grove schotsen. Steek de witte chocolade schotsen speels in de taart en garneer met verse frambozen.
Voor een extra feestelijk Oud & Nieuw gevoel top je de taart vlak voor het serveren af met wat poedersuiker en steek er vervolgens enkele vuurwerk sterretjes in!
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart