Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix en 1.5 theelepel Chai-kruiden door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van de lepel.
Klop in een kom de MonChou (op kamertemperatuur) met een mixer met de gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad. Voeg het water (op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou en de resterende Chai-kruiden toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1,5 minuut tot een luchtige massa. Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer de Monchou Chai taart vlak voor het serveren. Klop hiervoor 250ml slagroom met de vanillesuiker tot stevig. Decoreer de taart de opgeklopte slagroom en maak het af met wat kaneel.
Vergelijkbare recepten