Bak de cupcakes en laat ze afkoelen. Zet de benodigdheden voor deze vrolijk gekleurde Carnaval Cupcakes klaar.
Positie rooster: Midden
Baktijd: ongeveer 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Verwarm de choco dip en zet een ijshoorntje in het bakje. Schep met een lepeltje de choco dip over de bovenste helft van het horentje. Laat het daarna rustig uitdruppelen. Als je donkerbruine en witte hoorntjes hebt gemaakt, maak je lichtbruine choco dip door in het overgebleven wit een beetje donkerbruin te doen.
Zet de hoorntjes met de choco dip rechtop te drogen op een stukje bakpapier.
Doop de cupcake in de choco dip en daarna in de gekleurde hageltjes.
Zet daarna meteen een hoorntje bovenop de cupcake en duw deze een beetje dieper in de cupcake.
Plak de gekleurde chocosnoepjes met een beetje gesmolten choco dip op het hoorntje. Als laatste plak je een suikersnoepje op de bovenkant van het hoorntje. Jouw Cupcake is klaar voor Carnaval!
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes