Bak de cupcakes volgens de aanwijzing op de verpakking. Om er een chocolade cakeje van te maken, meng je een theelepel melk met de cacao en voeg je dit toe aan het beslag. Laat de cupcakes goed afkoelen. Haal ze uit de papieren vormpjes en doe ze in minibloempotjes.
Maak de botercrème zoals aangegeven op de verpakking, voeg er enkele druppels groene kleurstof aan toe en meng net zolang tot je een egale groene kleur hebt. Neem een spuitmondje (bijvoorbeeld 2D dropflower Carded van Wilton) en vul de spuitzak met de groene botercrème.
Spuit steeds heel kleine toefjes, waarbij je op het laatst een trekkende beweging naar boven maakt, zodat er aan het einde van je toef een puntje ontstaat.
Vul de bovenkant van de cupcake helemaal op met toefjes.
Rol marsepein of fondant uit en steek er twee maten bloemetjes uit. Leg deze op elkaar.
Duw de bloemetjes voorzichtig tussen de toefjes en maak de cupcakes af met wat gekleurde parels.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes