Verwarm de oven voor
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Plaats het rooster in het midden van de oven.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Klop, in een beslagkom, de boter met een mixer met gardes zacht en romig (niet luchtig kloppen).
Voeg de browniemix en het water toe en meng dit alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de laagste snelheid door tot een glad beslag.
Snijd de zachte karamel of fudge in kleine blokjes en roer deze, samen met 30g Dr. Oetker chocolate chips wit en de amandelpasta, met behulp van een spatel door het beslag.
Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies gaar in ca. 40 minuten.
De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant mooi glanzend is, het geheel iets ingezakt is en de binnenkant nog licht vochtig is. Laat de brownies goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert.
Versier de brownies met de Dr.Oetker chocolate chips en indien gewenst extra zachte karamel en amandelpasta.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies