Laat de suiker op laag vuur in een koekenpan met dikke bodem smelten.
Zodra de suiker gesmolten en donkerbruin gekleurd is, haal je de koekenpan van het vuur en voeg je de slagroom en boter toe. Pas op voor het spatten.
Blijf roeren en voeg een snufje zout toe. Als er klontjes ontstaan, kun je de pan weer op een laag vuur zetten. Haal de pan van het vuur zodra de karamel glad is. Laat afkoelen.
Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Maak de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de vorm met de helft van het browniebeslag, strooi er wat cornflakes over, schenk de gezouten karamel erover en vul de vorm af met de rest van het browniebeslag.
Bak de Brownies met cornflakes en karamel in ongeveer 40 minuten smeuig.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 40 Minuten
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies