Verwarm de oven voor. Bedek de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de vorm in. Bereid van beide pakken het witte browniebeslag en vervolgens het bruine browniebeslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Doe beiden in de springvorm en voeg met een lepel het gemarmerde effect toe. Bak de Duo brownietaart in het midden van de oven in ca. 60 minuten gaar. Gebruik een satéprikker om te controleren. De taart is gaar als de prikker er schoon uit komt
Positie rooster: Midden
Baktijd: 55 - 65 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Maak de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de botercrème klaar is verdeel je deze in twee gelijke helften. Voeg aan de ene helft een half zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Choco toe en mix je dit met de botercrème tot één geheel.
Snijd de afgekoelde Brownietaart met een groot broodmes horizontaal in een onderste laag en een bovenste laag. Leg de onderste helft op een serveerschaal en smeer deze in met wat choco- en wat witte botercrème. Meng het een beetje, zodat je een marmer effect krijgt. Leg de bovenste helft op de crèmelaag. Bestrijk de resterende witte en choco-botercrème afwisselend rondom de taart zodat ook aan de buitenkant een gemarmerd effect ontstaat.
Verwarm de Choco Dip volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat dit afkoelen tot stevige yoghurtdikte. Met een lepel kun je de Choco Dip voorzichtig over de rand van de taart duwen, zodat je mooie drips krijgt. Verdeel tot slot de overige Choco Dip over de bovenkant van de taart.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies