Positie rooster: Midden
Verwarm de oven voor op
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten van de springvorm in met boter.
Mix de boter tot een romige crème. Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm.
Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig. Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.
Laat de brownie volledig afkoelen.
Roer de roomkaas los. Klop de slagroom met de suiker lobbig en schep de roomkaas door de slagroom.
Verdeel de roomkaasvulling over de brownies. Dit kan met een spatel of met een spuitzak. Versier de zomerse zomertaart met het verse fruit en genieten maar!
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies