Verwarm de oven voor. Maak het beslag en bak de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed afkoelen.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 40 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Snijd de brownie in 2 lagen. Dat kan heel makkelijk met een taartzaag, maar een groot plat mes kan ook. Snijd de brownie daarna in (8) kleine vierkante blokken.
Klop de slagroom met de vanillesuiker en de klop-fix helemaal stijf.
Prak de bananen met een vork tot moes. Voeg de bananenmoes toe aan de slagroom.
Haal van ieder blokje brownie de lagen voorzichtig uit elkaar en schep een flinke laag bananenslagroom op de onderste laag. Duw daarna de bovenste helft er weer rustig op. Strooi, voor het feestelijke effect, discokorrels op de bananenslagroom waar deze tussen de brownie uitkomt.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies