Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Smelt in een steelpannetje 75 gram boter en giet over in een beslagkom.
Voeg 1 ei en de browniemix toe en mix het met de mixer op de hoogste stand in een minuut tot een glad mengsel.
Schep het browniebeslag in de bakvorm en verdeel het over de bodem.
Klop de resterende 25 gram boter met de mixer in een (schone) beslagkom zacht en romig.
Voeg hieraan de chocolate chip cookiemix en 1 ei toe. Meng alles met de mixer met gardes op de middelste stand door elkaar tot er een grof, samenhangend kruimeldeeg ontstaat.
Verdeel het kruimeldeeg gelijkmatig over het browniebeslag in de bakvorm.
Plaats de bakvorm op het rooster iets onder het midden van de voorverwarmde oven. Bak in 30-35 minuten goudbruin.
Baktijd: 30 - 35 Minuten
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies