Bereid het browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg extra aan het browniesbeslag 75 g geraspte kokos toe. Volg verder de bereidingswijze op de verpakking, maar dek de papieren vorm na het vullen af met een stukje aluminiumfolie (glimkant naar binnen) en vouw de randjes stevig om. Bak de brownies volgens de richtlijnen op de verpakking.
Baktijd: ongeveer 40 - 50 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Verwijder (voorzichtig het blijft kleven) het aluminiumfolie en bak de brownies nog 10 minuten extra. Laat de brownies helemaal uitdampen en afkoelen.
Snijd de brownies in 10 rechthoekige stukjes. Brownies blijven een beetje zacht dus je kunt ze iets aandrukken zodat ze in een mooie vorm liggen.
Verwarm het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje en schenk het in een schaaltje. Strooi op een bord een laagje geraspte kokos. Dip steeds een stukje brownie in de Chocoglazuur en laat het wat afdruipen. Dip het stukje vervolgens in de kokos en zet het blokje op een schaal. Laat de glazuur drogen.
Verwarm het Gebakglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje, doe op de achterkant van elk junglefiguurtje een druppel glazuur en druk ze op de bounty brownies.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies